04.09.2019 POZOR!

Vážení rodiče, upozorňujeme na změnu dne konání kroužku. Angličtina pro předškoláky – STŘEDA - 15,30 – 16,30 hod. Angličtina pro děti 1. – 3. Třída – STŘEDA – 16,45 – 17,45 hod. Irský step – PONDĚLÍ – 17,30 – 19,00 hod. Čas konání zůstává stejný! Děkujeme za pochopení.

28.08.2019 Platba za zájmové útvary

Platba za zájmové útvary bude možná až v měsíci říjnu! Přihlašování bude spuštěno 15.9. on-line, od pondělí 16.9. lze přihlásit osobně na pokladně. Přihláška bude elektronicky potvrzena s dodatkem platby do 3 dnů. Platbu však proveďte až si budete daným kroužkem zcela jisti. Děkujeme.

19.02.2019 Registrace nových členů před přihlášením na příměstské tábo

Vážení rodiče, prosíme Vás zkontrolujte si Vaší registraci v našem systému. Noví členové se musí před prvním přihlášením do systému nejprve zaregistrovat. Přesný postup najdete na www.ddmtesin.cz v menu tábory - postup oři on-line přihlašování. registrace : https://ddmtesin.iddm.cz Telefonicky nebude možno přihlašovat !!!!!!

Prohlášení o přístupnosti dle zákona č.99/2019 sb.

Webová prezentace organizace Středisko volného času Amos, Český Těšín, příspěvková organizace je vytvořena s ohledem na maximální přístupnost obsahu. Splňuje požadavky dle par. 4 a 5 zákona č. 99/2019 Sb., o přístupnosti internetových stránek a mobilních aplikací a o změně zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy a o změně některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

Pro popis informací na tomto webu je použit značkovací jazyk XHTML 1.0 Transitional. Kód stránek je vytvořen v souladu s normou a validací W3C - HTML 5. Stránky jsou přístupné i po vypnutí Javascriptových funkcí bez ztráty obsahové a navigační informace. Pro popis vzhledu je použit stylový předpis CSS. Některé texty nejsou definovány v relativních jednotkách. Pro zvětšení je potřeba použít systémových nástrojů (nastavení prohlížeče).

Na našem webu jsou informace nabízeny i v podobě dokumentů formátu DOC, DOCX, XLS, XLSX a PDF, a to zejména z důvodů, že obsahují typografické prvky a formátování, které webový formát HTML nepodporuje, nebo jsou příliš velké, proto pak doporučujeme jejich stažení. Formát DOC a PDF je také vhodnější pro tisk. K prohlížení těchto dokumentů je možné zdarma stáhnout Word Viewer a Acrobat Reader. V některých webových prohlížečích je integrována aplikace jež slouží k prohlížení výše uvedených formátů dokumentů.

Vaše náměty či informace o problémech při zobrazovaní těchto stránek, stejně jako dotazy, návrhy nebo připomínky týkající se obsahu webu či důvodného podezření, že webová stránka nesplňuje výše uvedené požadavky par. 4 a 5 nebo že je důvod podle písmene b) neopodstatněný, včetně možnosti podat podnět vůči příslušným státním orgánům, můžete psát na adresu reditelka@ddmtesin.cz.